Wederzijds vertrouwen, respect, en discretie zijn vanzelfsprekend!

Algemeen

  • Behandelingen zijn alleen mogelijk op afspraak én op de aangegeven dagen. Door de bezetting in de agenda kan het voorkomen dat u even moet wachten voordat u geholpen kunt worden, maar een afspraak zal altijd z.s.m. worden ingepland. Indien nodig kan eventueel van de vaste behandeldagen/tijden worden afgeweken. Dit gebeurt uitsluitend bij wijze van uitzondering!
  • Voorafgaand aan de eerste behandeling zal een korte intake plaatsvinden, om zo een goed beeld te krijgen van de behandelvraag. Bij vervolgafspraken zal naar de stand van zaken worden gevraagd zodat de behandeling aan de behoefte van dát moment kan worden aangepast.
  • Behandelingen worden meestal op het lichaam gegeven. De zone waar wordt gemasseerd is tijdens de behandeling ontbloot. De rest blijft intussen afgedekt met handdoeken.  U dient zich zover als nodig is te ontkleden (onderbroek/slip blijft altijd aan).
  • Ik verwacht dat u schoon en opgefrist naar uw afspraak komt.
  • In de meeste gevallen wordt het lichaam gemasseerd met speciale massage-olie. Bij sommige behandelingen óók de hoofdhuid. Dit kan ten koste van uw kapsel gaan. Als dit een probleem geeft kunt u het altijd melden vóór of tijdens de behandeling zodat daar rekening mee wordt gehouden.
  • U hoeft zelf géén handdoeken mee te brengen, daar wordt voor gezorgd.
  • Na afloop van de massage rust u even alleen uit op de kamer, waarna een glas water zal worden aangeboden. Het is belangrijk om thuis (of elders) ná de massage veel te drinken (water en/of thee) zodat vrijgekomen afvalstoffen goed kunnen worden afgevoerd.  Dit voorkomt een onbehaaglijk gevoel na de massage.
  • Cadeaubonnen kunnen worden gebruikt voor alle soorten massages. Inwisselen tegen contant geld is niet mogelijk.

Betaling

Behandelingen en/of cadeaubonnen worden zoveel mogelijk contant én gepast afgerekend.  U kunt bij MAHTOB niet pinnen.

Sluit
Marleen
14-6-2018

Een goed uitgepakt verjaardagscadeautje voor mijzelf! Geluk gehad want ik kon op korte ... Lees verder

Ronald en Diana
5-6-2018

we zijn nu allebei twee maal door Tilly behandeld en het bevalt ons uitstekend; de afsp... Lees verder

Sandy
10-7-2017

Ik kom nu een jaar zo om de 3 à 4 weken om mijn rug/nek los te laten maken. Door mijn k... Lees verder

Voeg bericht toe
sluit
Plaats bericht
Naam:
Email:
Bericht:
plaats bericht!