Zo verloopt een massage bij MAHTOB

Mijn massages zijn altijd uitstekend verzorgd en afwisselend van opbouw. Ik beheers verschillende massagetechnieken die ik zoveel mogelijk door elkaar gebruik. In de meeste gevallen masseer ik alleen met mijn handen en speciale massage-olie. Waar nodig en/of mogelijk gebruik ik soms mijn onderarmen, ellebogen, een massagestick, een vacuümpompje of een jadesteen. De behandelingen worden altijd goed afgestemd op de actuele klacht of behoefte van een cliënt.

U neemt plaats op de tafel, waarna U zorgvuldig wordt toegedekt met handdoeken (tijdens de behandeling is alleen de zone die gemasseerd wordt ontbloot). Pas nadat ik me ervan heb overtuigd dat u comfortabel ligt en klaar bent voor de behandeling, maak ik contact met mijn handen en start met rustig wiegende bewegingen.

Gedurende de behandeling wordt de ademhaling rustiger en dieper, de spieren ontspannen, de geest wordt kalm en het verstand gaat op núl. U wordt ondergedompeld in een weldadig gevoel van rust.*)

Na afloop van de massagebehandeling wordt u weer volledig toegedekt en blijft u even alleen achter om "bij te komen" en rustig na te genieten van de massage. Na enkele minuten kom ik terug en bied u een glas water aan. Extra drinken van water en/of thee ná een massage is nl. nodig voor de afvoer van vrijgekomen afvalstoffen uit het lichaam.

Vóór en ná de behandeling is er tijd en ruimte voor een gesprek(je) dat al dan niet serieus van toon kan zijn. Het is maar net waar u (op dát moment) behoefte aan hebt! Tijdens het gesprek vooraf probeer ik een inschatting te maken welke massage op dát moment het meest geschikt voor u is. Er wordt door mij tijdens de massage bij voorkeur zo weinig mogelijk gesproken om geconcentreerd te kunnen werken en zo een maximaal effect van de behandeling te krijgen. Ik blijf wel met u in contact door regelmatig even af te stemmen tijdens de massage. Natuurlijk staat het u vrij om te praten of iets te vragen als u daar behoefte aan hebt!

 

 

*) Uit ervaring kan ik zeggen dat dit op enig moment tijdens de massage écht gebeurt.

Sluit
Marleen
14-6-2018

Een goed uitgepakt verjaardagscadeautje voor mijzelf! Geluk gehad want ik kon op korte ... Lees verder

Ronald en Diana
5-6-2018

we zijn nu allebei twee maal door Tilly behandeld en het bevalt ons uitstekend; de afsp... Lees verder

Sandy
10-7-2017

Ik kom nu een jaar zo om de 3 à 4 weken om mijn rug/nek los te laten maken. Door mijn k... Lees verder

Voeg bericht toe
sluit
Plaats bericht
Naam:
Email:
Bericht:
plaats bericht!