Ieder mens is uniek, mogelijke reacties verschillen dan ook van persoon tot persoon

 
Een massage kan allerlei reacties oproepen. U kunt het b.v. heel koud of warm krijgen en u kunt kippenvel krijgen, het hart kan sneller gaan kloppen, u voelt misschien pijnlijke punten waarvan u zich eerder niet bewust was. Maar ook gevoelsmatig kan er wat gebeuren. Door de aanraking kunnen blokkades op emotioneel gebied loskomen, waardoor verdriet, frustraties of andere gevoelens de ruimte krijgen.
 
Ieder mens is uniek, dus ook de reacties zijn per persoon verschillend, maar in het algemeen kan worden gezegd dat tijdens de massage een diepe ontspanning wordt bereikt en voelt de cliënt direct na afloop van de behandeling zijn of haar energie beter stromen. Het lichaam voelt beter aan. De cliënt heeft het warmer gekregen. De spierspanning is meestal duidelijk minder. Ook hoor ik cliënten vaak zeggen dat ze de nacht na de behandeling hebben geslapen als een roos en dat het effect nog dagenlang heeft aangehouden.

Vaak is het effect van een massage bij een regelmatige behandeling al op korte termijn merkbaar en verminderen de klachten.

 

Sluit
Marleen
14-6-2018

Een goed uitgepakt verjaardagscadeautje voor mijzelf! Geluk gehad want ik kon op korte ... Lees verder

Ronald en Diana
5-6-2018

we zijn nu allebei twee maal door Tilly behandeld en het bevalt ons uitstekend; de afsp... Lees verder

Sandy
10-7-2017

Ik kom nu een jaar zo om de 3 à 4 weken om mijn rug/nek los te laten maken. Door mijn k... Lees verder

Voeg bericht toe
sluit
Plaats bericht
Naam:
Email:
Bericht:
plaats bericht!